24-08-09

Yeti

Vandaag was het weer K&G-avond. Grote Man wilde per se mee, dus maakten we vorige keer een avondafspraak. Big Mistake! De dokter was om te beginnen al te laat, dus de wachtzaal zat afgeladen vol en dat een klein uurtje voor Kleine Man zijn bedtijd. Dat kon niet anders dan verkeerd aflopen.
Goed, na lààààang wachten was het eindelijk onze beurt. We mochten eerst bij de dokter en daarna pas bij de verpleegster. Tweede fout. De dokter bleek, in tegenstelling tot vorige keren, een man te zijn en dan nog een man met véél haar, zowel op zijn hoofd als op zijn gezicht. Tot overmaat van ramp had de brave man een wijnvlek in zijn gezicht. Daar kan hij natuurlijk niets aan doen, maar Kleine Man schrok zich een bult, zowel door het haar als door de vlek. Een fractie van een seconde trilde zijn onderlipje, maar deze voorbode werd al snel gevolgd door een gebrul dat horen en zien vergingen. Ze hebben hem, denk ik, gehoord tot in de Delhaize 100 meter verderop. En hij is niet meer opgehouden. Wat de verpleegster daarna allemaal zei, ging verloren in het gekrijs.
Maar goed, de conclusie: Kleine Man doet het perfect. 8,390 kg en 68 cm. Daarmee zit hij mooi op zijn curve, ergens tussen P50 en P75.
Voor volgende afspraak, op 4 november, heb ik wijselijk opnieuw gekozen voor de voormiddag. Hopelijk verloopt die gebeurtenis iets vlotter en vooral met aanzienlijk minder decibels...

19:48 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

k&g somewhere deep in belgium there is a doctor of k&g very very sad :-)

Gepost door: Vivache | 25-08-09

Kleine Man doet het goed, zelfs stembanden zijn perfect :-))

Gepost door: Viv | 27-08-09

De commentaren zijn gesloten.