23-09-09

Vroemvroem!

Nu we Kleine Man zijn parkje hebben afgepakt, heb ik hem iets nieuws in de plaats gegeven. Niet zozeer om te ruilen, want ik denk dat hij zelfs niet eens doorheeft dat zijn park er niet meer staat, maar gewoon omdat die grote doos mijn ogen uitstak. Sinds gisteren heeft hij een heuse auto. De vriendelijke makers wezen me er op de doos in koeien van letters op dat het maar "vanaf 9 maand" is, maar stuk ongeduld dat ik ben, wilde ik met eigen ogen zien hoe dat ding er in real life uitzag. Een afbeelding op een doos is één ding, de realiteit is vaak anders.
Toen ik de auto uit de doos had gewurmd, alle armleuningen en onderdelen had bevestigd en gezien had dat het goed was, wilde ik Kleine Man zijn nieuwe vervoermiddel toch ook even laten uittesten. Aanvankelijk keek hij een beetje "van de hand God's geslagen", maar dat was voordat we hem toonden welke leuke features er aan zijn karretje hingen. Hij heeft een echt dashbord met allerlei knopjes. "Teutteut" (de claxon), "vroeeeeeeem" (de vooruitversnelling - of toch het geluid ervan, want het is geen automatisch wagentje), "breeeeeeeum" (de achteruit), "hihihihihihi" (gelach), "tralalalalala" (een leuk deuntje) en "poingpoing" (geluid van een springveer). Reken daarbij nog een draaiend stuur, een mama-duw-mij-voort-handvat en wieltjes en u kunt het al raden dat Kleine Man zijn auto steeds leuker begon te vinden. En zo sjeesden we enkele keren de woonkamer rond, botsten we wat tegen papa zijn benen op en hadden we allebei dolle pret, Kleine Man met zijn nieuwe speelgoed en mama door het plezier van Kleine Man. Ik heb hem dan ook beloofd dat hij binnenkort, als hij nog wat groter is, zelf met de auto naar de onthaalmoeder mag rijden.

IMG_2794Kleine Man, hevig als altijd, op zijn nieuwe auto.

IMG_2799

Op zoek naar de claxon om papa uit de weg te tuuuuten.

09:02 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Buikpijn... Van 't lachen. Wat een opfretfotootjes en onderschriften zeg!:-)

Gepost door: Lena | 23-09-09

Super! Maar allez wat een super speelgoed! Van wat is dat?
En tja, die leeftijd die er soms is opgeplakt... Pepijn amuseert zich hier ook rot met speelgoed dat soms wat te vroeg gegeven wordt. Ik kijk wel of het veilig is, en voor die leeftijd doen ze misschien niet met het speelgoed waar het voor bedoeld is, maar ze amuseren zich ook...Dat is duidelijk aan je Kleine Man te zien!

Gepost door: Vivache | 23-09-09

De commentaren zijn gesloten.