26-09-09

Geld uitgegeven

Ziezo, we zijn al terug. Het geld is uitgegeven. Maar tegelijk ook niet. En iedereen is tevreden. Ik zal u uitleggen waarom.

Pietje precies als ik ben had ik van tevoren al wat research gedaan over de beschikbare buggy's bij Dreambaby. Aangezien het om een "tweede buggy" gaat, ter aanvulling van ons hoofdmodel, moest het ding niet over alle toeters en bellen beschikken. Drie of vier wieltjes, een zitting en handvaten waren meer dan voldoende. We gingen dus voor de goedkope basismodellen in de winkel. Enige voorwaarde: het ding moest opgeplooid compact genoeg zijn om zonder al te veel poeha in de auto te passen. Van de pakweg vier modellen in de winkel, was er één dat op dit moment geniet van 20 euro korting. Rugleuning verstelbaar in twee standen. Mij best, want Kleine Man slaapt toch nooit in de wandelwagen. We beschikten ook nog over een kortingkaart van 60 euro. Conclusie: -20 euro + -60 euro = gratis buggy en nog 10 euro op overschot. Als dat niet leuk winkelen is.
Intussen was Kleine Man moe aan het worden, dus heb ik de fietsstoelexpeditie maar wijselijk gelaten voor wat ze is. Dus ook papa tevreden, want op een kwartiertje was het hele zaakje gepiept.

Voor geen geld (letterlijk) zijn we dus in geen tijd een buggy rijker. Mission accomplished.

13:31 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ha, mijn favoriete manier van winkelen: snel en goedkoop!

Gepost door: Marleen | 27-09-09

De commentaren zijn gesloten.