22-10-09

Genieten...

Ziezo, Kleine Man ligt in zijn bedje en nu kan onze avond beginnen. Om half 7 krijgt ons ventje zijn badje, daarna knuffelen we nog wat op het verzorgingskussen, dan volgt zijn flesje en dan hop, bedje in.
De laatste tijd hebben we onze avondroutine wat bijgesteld. Aangezien Kleine Man in de namiddag nooit erg lang slaapt (anderhalf uurtje als ik geluk heb), heeft hij het vanaf een uur of 6 altijd moeilijk. Hij begint in zijn oogjes te wrijven, lastig te doen en lawaai te maken. Dan was het altijd creatief zijn om hem nog wat bezig te houden, omdat ik 6 uur toch wat vroeg vind om hem al naar bed te brengen. Sinds een paar dagen doe ik dus in de late namiddag een serieuze effort om het eten al klaar te maken, zodat we rond 6 uur, wanneer Grote Man thuis komt, al kunnen eten, in plaats van na 7 uur, wanneer Kleine Man in zijn bedje ligt. En nu zit ons klein spookje dus iedere avond bij ons aan tafel mee te "eten". Geen volwaardige maaltijd natuurlijk: een brokje aardappel, wat stukjes groenten, een klein stukje vlees. Varkentje dat hij is, vindt hij dat natuurlijk geweldig. Met eten kan je onze Kleine Man altijd plezier doen. Dat is er met zijn volle 10 kilo ook aan te zien. Hij ziet er niet vet uit, maar als je hem oppakt, merk je het wel. Maar goed, zo halen we half 7 dus met gemak en zonder al te veel tumult.

En nu ga ik dus genieten van de avond. Op de zetel, onder een dekentje, met een kersenpitkussentje, voor te televisie. Ik geef het toe: ik kijk graag naar tv. Tegenwoordig stem ik om 8 uur altijd af op "Komen Eten". Te gek programma vind ik dat. Ik lach me een breuk met complete keukennitwits die denken dat ze kunnen koken, met pretentieuze hobbykoks die op hun doos krijgen van hun medekandidaten en met de kandidatencombinaties waar de programmamakers duidelijk over hebben nagedacht.
Na "Komen Eten" is het vanavond tijd voor een van mijn andere favorieten: Private Practice. Ik was ook al zo'n fan van Grey's Anatomy, maar na de derde keer herhalingen heb ik afgehaakt. Ik wacht wel tot ze met de nieuwe reeks beginnen.
Nog zo'n favoriet van me was vroeger Ugly Betty. Zelfs Grote Man kwam daarnaar meekijken. Jammer genoeg is dat al na een paar weken afgevoerd. Blijkbaar deelden niet genoeg mensen mijn mening...

Goed, dan rest me nu niets anders meer dan ook u, lieve lezer, een prettige avond toe te wensen!

19:27 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

leuk te lezen dat Kleine Man het goed doet en ja Kleine Man wordt natuurlijk wat groter en begint stilaan te laten weten hoe hij zijn dagje wil zien verlopen :-)

geef kleine man een knuffel van mij

Gepost door: Viv | 26-10-09

De commentaren zijn gesloten.