27-11-09

Weessokken

Wie kent het fenomeen "weessokken"? Dat zijn sokken waarvan het tweede exemplaar na het wassen op miraculeuze wijze verdwenen lijkt te zijn. Ik kan geen wasvat draaien zonder minstens één weessok aan te treffen wanneer ik de was wil gaan opvouwen. Zijn tweelingsok is dan achtergebleven in ofwel de wasmand, ofwel de wasmachine, ofwel de droogkast, ofwel ergens langs het traject dat ik heb afgelegd met mijn al dan niet reeds gewassen wasgoed.

Daarstraks had ik weer prijs. Dit keer geen één weessok, maar drie. Een hele prestatie, al zeg ik het zelf. Bovendien waren het drie weessokjes van Kleine Man. Minisokjes dus, des te moeilijker om terug te vinden. Ik zal dus sebiet maar eens op mijn stappen terugkeren, in de hoop de drie schaapjes die van de kudde afgedwaald zijn geraakt, terug te vinden.

Nog iemand last van weessokjes?

14:17 Gepost door Hector en Fonzie in Rare toestanden | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

een weesvisje... Weessokken niet echt, een weesvisje daarentegen...:-)

Gepost door: Lena | 27-11-09

Aangeboren Bij mij is het iets aangeboren... Mijn moeder lacht me er altijd mee uit, maar ik slaag er dus altijd in inderdaad minimum 1 paar 'weessokken' te hebben.
Mijn kast ligt vol met sokken waarvan ik er 1 heb, de andere helft van het paar al jaren zoek - en toch kan ik ze niet wegdoen omdat ik denk 'ze zullen ooit wel eens uitkomen?'. Waar die naartoe gaan, ik weet het niet...
Indien iemand een 'one legged friend' heeft, met veel plezier wil ik mijn verzameling weessokjes schenken...

Gepost door: Vivache | 27-11-09

De commentaren zijn gesloten.