03-12-09

Vakantie

Ik ben momenteel een reisgids aan het vertalen. Over de Dordogne. En hoe langer ik daarmee bezig ben, hoe meer zin ik krijg om op vakantie te gaan. De grot van Lascaux wil ik bijvoorbeeld wel eens zien, zelfs al is het maar een replica. En kleine middeleeuwse dorpjes midden in een verlaten vallei: laat maar komen. Heerlijk wandelen in de natuur en bij gelegenheid eens goed gaan eten in de streek van de truffels (en de foie gras, maar dat vergeten we maar snel).

En net nu hebben we onze geplande vakantie voor volgend jaar afgezegd. Ah ja, want net in die twee weken staat ook ons Prutske gepland. Laat het nu wat vroeger komen. Met een borelingetje en pas ingeknipt ga ik niet in de bergen wandelen. Of laat het nu wat later komen. Met een ballonbuik kun je in de bergen ook al niet veel gaan doen.

En dus gooi ik me maar weer vol overgave op mijn papieren reisgids en droom van onze volgende vakantie. Met ons viertjes dan. Het zal voor 2011 zijn. Ik kijk er al naar uit!

08:05 Gepost door Hector en Fonzie in Vakantie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ook een tijdje geleden Ja, dat is bij ons ook al wat geleden... Van toen ik net zwanger was, eigenlijk. Dan gingen we naar de Provence. Ondertussen al anderhalf jaar geleden. En volgend jaar zal het er hier ook niet inzitten want met die bouw hebben we wel wat anders aan het hoofd.

Toch kan een mens dat eens nodig hebben, om de batterijen eens goed op te laden...

Gepost door: Vivache | 06-12-09

De commentaren zijn gesloten.