09-12-09

Ter info

Wie van mijn waarde lezers heeft ooit al een paar siliconeborsten van dichtbij gezien? Live, bedoel ik dan, niet op foto, in de boekskes of op tv (al dan niet in twijfelachtige films waarvan u heus niet hoeft te bekennen dat u ze bekijkt).

Ik wel. Ik kreeg gisteren - ongevraagd - een "nieuwe-borsten-scoop". Vol enthousiasme en zonder enige gêne exposeerde onze poetsvrouw gisterennamiddag haar twee nieuwe beste vriendinnen. Aangezien ze al een paar weken in geuren en kleuren haar geplande borstenboost had aangekondigd, en uitvoerig verslag had gedaan over haar research (samen met de madam van de gazettenwinkel de seksboekjes doorbladeren op zoek naar geschikte maten en vormen), wist ik al dat ze gisteren in een nieuwe uitvoering zou komen poetsen. Wat ik echter niet verwacht had, was dat ze haar nieuwe bumper zo onbeschroomd ter inspectie zou voorleggen.

Ik verslikte me dus even in mijn kamillethee toen mij gevraagd werd haar nieuwe borsten te keuren. Want zij was toch niet helemaal tevreden. Met haar handen duwde ze even links en rechts en omhoog om te tonen hoe zij ze eigenlijk wilde. Ik vertelde haar eerlijk dat ik vond dat ze er nu nog redelijk natuurlijk uitzagen en dat haar gewilde "koplampen" niet bepaald meer aan dat criterium voldeden. Ze liet haar borsten los en bekeek ze met een kritisch oog, duwde ze weer omhoog ter vergelijking en trok een twijfelachtig gezicht. Want, zo legde ze uit, na een operatie kon ze wel nog vragen om haar implantaten wat extra te vullen met een injectiespuit. Of ze kon er voor een luttele duizend euro voor kiezen om nieuwe, grotere implantaten te laten plaatsen. Maar dat zou dan wel een nieuwe operatie betekenen.

Bij dezen kent ook u nu de procedures voor een borstvergroting. Bent u niet blij dat u weer iets hebt bijgeleerd?

08:13 Gepost door Hector en Fonzie in Rare toestanden | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben vooral blij dat ik tot nu toe niemand ken die mij zo ongevraagd het resultaat van de operatie heeft laten keuren! ;-)

Gepost door: Marleen | 09-12-09

Klongiiiinnngggkkk! Amai, ging daddechtzo? Ik zou allang onder tafel zitten...:-)

Gepost door: Lena | 09-12-09

Euh...? Euh...?
Ik zou het eerste half uur gewoon niks meer kunnen zeggen... ;-)

Gepost door: Vivache | 09-12-09

De commentaren zijn gesloten.