20-01-10

Een specialleke

Kleine Man is in alle opzichten een specialleke. Zoals u in de voorbije twee posts al kon lezen, heeft hij wel een erg aparte manier van kruipen. Maar blijkbaar zijn er nog meer hoeken af. Gisteren ontdekte ik een derde tandje. Ik had een tijdje geleden precies al opgemerkt dat er iets zat aan te komen, maar op een plaats waarvan ik dacht: dat kan echt niet, ik zal me wel vergissen. Nee hoor, gisteren zag ik het tastbare bewijs klaar en duidelijk.

"Normale" kindjes krijgen eerst twee tandjes onderaan, mooi in het midden. Gevolgd door twee tandjes bovenaan, ook mooi in het midden. Hier dus:

hetmelkgebit

 

Dit is waar Kleine Man zijn derde tandje kreeg:

 hetmelkgebit Kleine Man

Blijkbaar valt de appel niet ver van de boom, want toen ik dit vertelde aan Oma, merkte zij op dat ik mijn gebit ook zo heb opgebouwd.

Uiterlijk lijkt Kleine Man als twee druppels water op Grote Man, maar blijkbaar zit ik dus verscholen in de kleine details...

08:17 Gepost door Hector en Fonzie in Ontwikkeling | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Gek Pepijn zijn tandjes komen ook niet uit 'volgens de regels van de kunst'. Onderaan mooi zoals gemiddeld, maar met oudejaar zijn er bovenaan 2 doorgebroken: 1 laterale snijtand rechts en 1 centrale snijtand rechts. Die 2 tanden links op het spiegelbeeld zijn er nog steeds niet... Ik dacht, ze zullen er dan ook snel zijn, maar het zit er wel dik maar nog niks doorgebroken.
Wel gek dat het zo 'afdeelt'. :-)

Gepost door: Vivache | 22-01-10

De commentaren zijn gesloten.