09-02-10

Kleine Man presents...

Zichzelf, precies één jaar geleden...

IMG_1933

En vandaag (let ook op het vingertje waarmee hij duidelijk aangeeft hoe oud hij wordt)...

IMG_3127

 Inderdaad, mijn kleine spook is vandaag jarig. Volgens mij kan heel die verjaardagspoeha hem gestolen worden, want hij keek nogal geïrriteerd toen hij van alle kanten gefotografeerd werd. Hij was allang blij met zijn boterhammetje. Dat "lang zal hij léééééven" leidde hem alleen maar af. Let ook op zijn speciaal op maat gefabriceerde verjaardagsbavet!

Eén jaar al... tjongejonge... het is een huizenhoog cliché, maar het is vooral ook de waarheid: wat gaat het toch snel! Precies één jaar geleden lag ik op dit eigenste moment af te zien in het ziekenhuis. Puf puf en hop... nauwelijks 21 uur later was daar mijn klein ventje. Een plat, verrimpeld boeleke dat nauwelijks meer deed dan slapen, krijsen, vreten en pampers voldraaien. En zie hem nu. Een eigenwijze peuter, die zijn armpjes uitstrekt om gepakt te worden, die mij boos aankijkt wanneer hij onder zijn voeten krijgt, die de badkamer rondschuifelt met de bus scheerschuim in de ene hand en de rol toiletpapier in de andere (tenzij hij die al in het toilet heeft gekieperd). Een peuter die zijn handjes voor zijn ogen houdt, giechelend en gibberend, wachtend tot ik "Waar is Kleine Man? Kleine Maahààn?" zeg om dan schaterend tevoorschijn te komen. Een peuter die peutert aan de poten van Hond. Die zijn speelgoed wil leren zwemmen in de drinkbak van Hond. Die aanvalt op zijn bordje alsof hij al drie weken niet meer heeft gegeten. Die zijn hoofdje tegen mij aanvlijt wanneer hij moe begint te worden. Die mij 's morgens kirrend begroet als ik hem uit bed ga halen...

Het gaat snel... razendsnel...

09:15 Gepost door Hector en Fonzie in Feest | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Slik Het komt zo snel dichtbij voor ons ook. Dju toch!
Kleine Man is toch vooral ook Flinke man hoor - als ik zie wat hij al kan!
Pepijn kan hier nog steeds niet goed met zijn handen eten, brood en dingen die hij goed vast kan pakken, dat lukt. Maar iets met een lepeltje eten lukt nog helemaal niet.
Maar enfin, dat kwam ik hier helemaal niet schrijven...
Papa, ik en Pepijn wensen Kleine Man een dikke proficiat en ook voor jou en Grote Man congratulations :-).

Gepost door: Vivache | 09-02-10

gefeliciflapsteerd! Kiekeboe Kleine Man! Wat WAS dat nu toch weer vandaag?!:-) Gelukkige verjaardag!

Gepost door: Tante | 09-02-10

De commentaren zijn gesloten.