22-03-10

Een uitstapje

We zijn net een weekendje weg geweest. Het is onze enige vakantie dit jaar en meteen ook onze laatste vakantie met zijn drietjes, dus we besloten om er ten volle van te genieten. We trokken naar het mondaine Vladslo. U niet bekend? Kijk eens hier

Vrijdag was het nog redelijk mooi weer en kon Kleine Man zijn hartje ophalen in de tuin. Zaterdag was het al iets minder, maar nog steeds relatief warm en het regende niet, dus we trokken naar Ieper. Neem het ons niet kwalijk, waarde West-Vlaamse lezers, maar wij waren nog nooit in Ieper geweest. Ik moet zeggen: het is zeker meegevallen. Echt een mooie en gezellige stad. Daarna reden we nog wat verder naar Nieuwpoort, alwaar we verse vis insloegen. Een mens is aan zee of hij is het niet, nietwaar?

Zondag reden we ondanks het snertweer richting Sluis. Nog zo'n plek waar we al veel goeds over hadden gehoord, maar die we nog niet met eigen ogen hadden gezien. Wij dus richting noorderburen. Viel me dat tegen, zeg! Best gezellig, maar o zo toeristisch. Geen enkele Hollander gezien trouwens. Alleen toeristen.

Maar bon, als toemaatje mag u hier meegenieten van enkele sfeerbeelden van Kleine Man als een rasechte tuinkabouter.

IMG_3269IMG_3281IMG_3339

15:31 Gepost door Hector en Fonzie in Vakantie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

De levende tuinkabouter... Is wel echt een schatje zeg!

Gepost door: Katrien | 22-03-10

Iepersche leute Welwel...naar Ieper dus? Gelukkig schreef je dat het er mooi is - of je kreeg met mij te maken... :lol:
Dan wordt een mens toch nog eens chauvinistisch. :-D
Mooie foto's van Kleine Man, hoor!

Gepost door: Vivache | 22-03-10

De commentaren zijn gesloten.