26-03-10

Blutsen en builen

Kleine Man staat vol blutsen en builen. Vanmorgen heb ik de onthaalmoeder er nog even van verzekerd dat hij thuis toch zéker niet wordt afgemot.

Jaja, onlangs vertelde ik nog dat ons spook perfect gelukkig is met poepschuifelen enzo, maar tegenwoordig begint hij zich overal aan op te trekken, wil hij overal heen stappen en nieuwe oorden ontdekken. En daar komen dus onvermijdelijk valpartijen bij kijken. Iedere keer staat mijn hart weer een paar seconden stil. Maar ja, leren kan enkel met vallen en opstaan. Letterlijk.

Gisteren totterde hij omver toen hij van de zetel, via de salontafel, naar zijn stapautootje wilde migreren. 's Avonds knalde hij op zijn gezicht bij Grote Man. Vanmorgen wilde hij van het drempeltje tussen badkamer en slaapkamer klauteren en kieperde hij voorover, alweer op zijn gezicht. Hij ziet er lief uit, dat arm schaap...

12:43 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ah ja, dat herinner ik mij nog van de tijd dat Fiona begon te stappen. Al die blutsen. Maar zo leren ze het vlugst hoor.

Gepost door: Annelies | 26-03-10

Stappen Ja, ze leren het inderdaad vlug. Pepijn die stapt ondertussen, en je ziet hem mooi bukken aan de keukentafel (al tegen geknald), zijn handjes zetten als hij voorover valt of proberen te corrigeren. Helaas heeft hij nog niet geleerd te kijken waar hij zijn voeten zet dus de laatste valpartij is hier ook nog niet gepasseerd. ;-)

Gepost door: Vivache | 27-03-10

De commentaren zijn gesloten.