06-04-10

Zotte stoten

De laatste zotte stoot van Kleine Man heb ik nog niet gezien, denk ik zo. Ik had mijn berichtje van gisteren nog niet goed geschreven, of ik moest alweer een gevecht leveren met een in-bed-rondstuiterende Kleine Man. Nadat ik hem voor de tachtigste keer terug op zijn rugje had gelegd, vond ik het wel welletjes geweest en liet ik hem dan maar rechtop zittend en luidkeels protesterend achter. Het protest hield al snel op en ging over in vrolijk getater tegen Bruno, zijn beertje. Uiteindelijk werd het stil. Toen het een half uurtje rustig was, nam ik aan dat het wel veilig zou zijn om een stilletjes te gaan piepen en hem toe te dekken. 
U raadt nóóit hoe ik hem aantrof. Blijkbaar was hij rechtop zittend in slaap gevallen. Hij was voorover gezakt en lag nu dubbelgevouwen als een pannenkoek, met zijn neus op zijn knieën te slapen. Uit dat pakketje stak nog net een armpje en een oortje van Bruno. De hele positie zag er allesbehalve comfortabel uit, maar was dat blijkbaar wel, want hij lag heerlijk te snurken en gaf zelfs geen krimp toen ik de Kleine Man-pannenkoek openvouwde en hem in een normale positie, namelijk op zijn rug, placeerde. Meneer snurkte lustig verder en draaide zich enkel wat meer op zijn zij. 

En u, welke zotte stoten hebt u al meegemaakt met uw kroost?

08:19 Gepost door Hector en Fonzie in Rare toestanden | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Beetje zielig en een beetje schattig tegelijk! Wij hebben Jolien ook al in alle windrichtingen aangetroffen. Hoe groter ze werd, hoe vaker haar hoofd ook effectief aan haar hoofdeinde bleef liggen. Maar zittend, nee dat niet. En mijn ondervinding is: als ze moe is, zal ze wel slapen. Ik ga dus na het slaapwelknuffelen niet terug binnen als ze protesteert, maar pas veeleer de bedtijd aan aan haar behoeften. Als ze moe is valt ze na vijf minuten altijd vanzelf stil. Je moet ze ook gewoon de kans geven om in slaap te geraken en als je altijd weer aan hun bed verschijnt wordt het eerder een spelletje. Het zou alleen handig zijn als KleineMan al zou willen begrijpen dat je makkelijker in slaap kan vallen als je mooi neerligt...

Gepost door: Marleen | 06-04-10

Zicht Dat moet nogal een zicht geweest zijn. (zegt ze met een brullende Pepijn op de achtergrond omdat hij.ook.niet.wil.slapen!!!)

Gepost door: Vivache | 09-04-10

De commentaren zijn gesloten.