19-04-10

Nog meer zon, zee en een beetje strand

Vorige week waren we al in de buurt, deze zondag besloten we de omgeving nog wat verder te verkennen. We reden met de auto naar Breskens, waar we de auto achterlieten en de veerboot namen richting Vlissingen. We willen er namelijk van profiteren dat ik nog min of meer mobiel ben en dus nog kan genieten van het mooie weer. En 't is eens wat anders dan in je eigen achtertuin te zitten.

Aan de overkant wandelden we op een half uurtje over de wandeldijk naar Vlissingen. Heerlijk genieten van de zon, het gekrijs van de meeuwen, het geluid van de golven, de geur van zout water (een curiosum voor ons, stadsmensen) en natuurlijk wat gezonde beweging. Kleine Man genoot er ook duidelijk van, verborgen onder zijn zonnepetje en een laag zonnecrème van een halve centimeter dik.

Voor wie op een mooie lente- of zomerdag nog eens een uitstapje wil maken, is dit zeker een aanrader. Vlissingen is echt een schattig stadje met heel wat terrasjes (vol toeristen natuurlijk), de overtocht met de veerboot is eens wat anders en de wandeling naar het centrum loopt langs een paar weiden met schaapjes aan de ene kant en de zee aan de andere. Wat wil een mens nog meer?

IMG_3534IMG_3544IMG_3555

08:22 Gepost door Hector en Fonzie in Uitstapjes | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ja meid, dat is weer een flinke buik aan het worden!

Gepost door: Marleen | 19-04-10

De commentaren zijn gesloten.