30-04-10

Open brief aan Trinny & Susannah

Geachte mevrouwen Trinny en Susannah,

 

Voor het geval dat u van plan zou zijn om in mijn contreien te komen zoeken naar fashion disasters, wil ik u alvast de moeite besparen en u vertellen dat u mij op straat niet hoeft tegen te houden om me onder mijn voeten te geven omwille van mijn totààl onverantwoorde outfit.

Ik wéét dat ik er affreus uitzie. Ik wéét dat zwangerschap geen reden, laat staan excuus is om eruit te zien als een slobbermie. Ik wéét dat er elegante "positiemode" op de markt is. En dat een dikke buik dus geen reden is om in goedkope sportbroeken (mét elastiek) uit de plaatselijke outlet store rond te hobbelen.

Maar laat ik u toch een paar argumenten in my defense voor de voeten gooien. Ja, ik draag tegenwoordig bijna uitsluitend voornoemde slobberbroeken mét elastiek en ik ben van plan om die de komende 6,5 week te blijven dragen. Omdat mijn zwangerschapsbroeken niet meer passen. Of ze zakken af, óf ze knellen, óf mijn buik/billen passen er niet meer in. In plaats van nieuwe zwangerschapsbroeken te gaan inslaan, koop ik dan liever een goedkope sportbroek, die ik achteraf zonder schaamte kan verder dragen. Zo heb ik bovendien al een outfit om mijn zwangerschapskilo's in te gaan verbranden in de fitness. En die elastiek. I know, not done, maar o zo gemakkelijk! En ik heb de broeken in alle kleuren van de regenboog, dus voor ieder bovenstuk heb ik de gepaste broek. Dat spreekt toch in mijn voordeel, of niet?

En ja, ik draag hoofdzakelijk sportschoenen. Omdat ik tegenwoordig rugpijn krijg van hakken. En geef nu toe, lieve Trinny en Susannah: hakken onder een sportbroek zijn toch ook geen zicht hé? En door het goede weer van de voorbije dagen ben ik beginnen op te zwellen. Mijn mooie schoenen knellen nu een beetje. En om met Hond te gaan wandelen zijn mijn sportschoenen ideaal. En voor u luidkeels begint te protesteren, zal ik u er nog bij vertellen dat het nóg erger kan! Want voor binnen een week of 2-3, wanneer ik zelf mijn veters niet meer knopen, heb ik überlelijke schoenen met velcro klaarliggen. Jaja, dat hoort u goed! Maar ik beloof dat ik die enkel in uiterste nood zal aantrekken. Als het koud weer is. Als het stilaan zomer wordt (en op voorwaarde dat ik niet té hard opblaas), dan zal ik mijn ballerina's met strikjes dragen. Die passen wel een beetje bij mijn slobberbroeken. 

Goed? 

08:53 Gepost door Hector en Fonzie in Zwangerschap | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Euhm... Die twee geiten gaan dat niet kunnen lezen, ge zult het moeten translaten in 't Engels... Hahaha! Zo'n grappig tekstje...:-)

Gepost door: Katrien | 30-04-10

De commentaren zijn gesloten.