01-05-10

Shoppen voor de kleine

Deze week ging ik met Oma nog eens shoppen voor Kleine Man. We hadden een nieuwe buggy nodig. Kijk, wij hebben twee buggy's: een grote (onderdeel van een 3-in-1 combinatie) voor thuis en een kleintje dat gemakkelijk in de auto past. Want die grote past enkel in de koffer en dat is het domein van Hond. 

Onze kleine buggy was het goedkoopste model uit de winkel. We vonden het niet nodig om te investeren in een kwaliteitsmodel. Domme wij. Want nauwelijks een half jaar later is ons Plinky-model al in de prak. Een van de wieltjes is eraf. Het zal ons leren om zuinig te willen zijn.

Soit, Oma en ik dus naar de winkel voor een nieuwe. En dit keer was ik vastbesloten om te gaan voor kwaliteit. Met Kleine Pruts op komst is het toch de bedoeling dat het ding nog enkele jaren meegaat. Kleine Man was er natuurlijk ook bij, want het is per slot van rekening het ventje dat erin moet zitten. En dan moet de kleur van de buggy toch bij zijn haar passen, of niet soms?
We testten dus uitgebreid modellen uit, hevelden Kleine Man over van de ene buggy naar de andere, gespten hem vast, clipten hem weer los, sjeesden door de gangen, plooiden buggy's open en toe (zonder Kleine Man erin welteverstaan) en wogen en maten. We twijfelden uiteindelijk tussen een Quinny en een Maclaren, en de Maclaren won het pleit. 

Nu goed, allemaal heel interessant natuurlijk. Uw dag is door deze informatie ongetwijfeld een stuk rijker geworden, nietwaar?

Dan zal ik nog even verdergaan. Want ik kan toch niet naar de babywinkel gaan en enkel met een buggy thuiskomen? Wat voor een moeder zou ik zijn als ik niet meteen ook een stapel speelshortjes voor in de tuin kocht en meteen ook maar een zandbak met emmertje/schepje/zeefje/harkje/watermolentje? Als je iets doet, dan doe je het goed. Als je geld uitgeeft, kun je dus maar beter ineens meer geld uitgeven dan je voorzien had.

En dat is dus wat ik deed. Kleine Man én Kleine Pruts zijn alvast voorzien voor de zomer. En nu regent het.

09:30 Gepost door Hector en Fonzie in Trivia | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

afzetters... ...die weergoden!:-)

Gepost door: Katrien | 01-05-10

De commentaren zijn gesloten.