11-05-10

Verrassing

Gisteren belde Grote Man me op van op het werk om te zeggen dat ik geen eten hoefde te maken 's avonds. Op mijn vraag wat we dan zouden eten, luidde het antwoord dat we zouden leven van de liefde. Mij best, onze koelkast is toch bijna leeg. Toen hij dan 's avonds thuis kwam, was mijn maag toch wel een beetje aan het knorren - ik lustte wel wat meer dan alleen de liefde - en dus was ik blij dat Grote Man aankondigde dat hij mij als verrassing mee uit eten wilde nemen. Zonder Kleine Man. Ik kan me niet herinneren wanneer we voor het laatst met zijn tweetjes waren weggeweest, dus dat moest wel in een vorig leven zijn geweest. Achter mijn rug had hij ook geregeld dat Oma zou komen babysitten (dank u, oma, jij stiekemerd, zo doen alsof je neus bloedt!). Oma zou Kleine Man ook in bed stoppen. Een primeur voor iedereen. In die 15 maanden + 2 dagen heb ik geen enkel bedritueel gemist, dus ik was wel benieuwd wat dat zou geven. Aanvankelijk heeft hij blijkbaar wat geprotesteerd toen hij merkte dat moeke er niet was, maar uiteindelijk is hij toch braaf gaan slapen.

En dan het etentje zelf. Heerlijk. Het eten was lekker, maar vooral het "er eens tussenuit zijn" heeft ons goed gedaan. Een mens heeft dat al eens nodig, nietwaar? Zeker met de nieuwe spruit op komst en het vooruitzicht dat we de komende maanden zowat aan huis gekluisterd zullen zijn.
Helaas voor mij heb ik mij wat overeten en heb ik de hele nacht nauwelijks geslapen door het brandend maagzuur. Blijkbaar kan mijn in de verdrukking geraakte maag grote hoeveelheden eten niet meer aan. Maar we kunnen het maar gehad hebben, hé...

07:58 Gepost door Hector en Fonzie in Uitstapjes | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Haaaa, een uitje met twee! Heerlijk! En belangrijk, vinden wij. Dus bij ons wordt er om de zoveel tijd wel eens een oppasser ingeschakeld. Jolien is dat ondertussen ook gewend en vindt het wel leuk dat ze dan langer tv mag kijken (bij mij stopt het bij 3 filmpjes van Hopla of Bumba) en altijd iets om te snoepen krijgt (rozijntjes van de Hema - tkind is er zot van!). Om maar te zeggen: wat een schat, die GroteMan!

Gepost door: Marleen | 11-05-10

De commentaren zijn gesloten.