18-05-10

Wat een zwangerschap doet met een mens

In een opstoot van hormonale huiselijkheid breide ik dit weekend een babybroekje. Nu de bijbehorende baby nog...

IMG_3584

Het is zo'n modelletje dat redelijk hoog tot onder de armpjes komt en de bretelletjes dienen om het geheel op z'n plaats te houden. Er moeten nog twee knoopjes aan komen, maar daar wacht ik mee tot mijn model het kan aanpassen. Het zou maat 3 maanden moeten zijn, maar te oordelen naar de afmetingen denk ik dat Kleine Pruts er de herfst wel mee door zal geraken.

Aangezien mijn breiwoede én breiwol nog niet op waren, ben ik nu nog bezig aan een bijpassend mutsje. Een foto daarvan krijgt u wanneer het af is. Hoewel het ook hier weer afwachten is om te zien welke van mijn twee kinders de muts zal krijgen. Ik heb namelijk het donkerbruine vermoeden dat de afgewerkte muts groot genoeg zal zijn voor Kleine Man zijn hoofd. 

Goed. 36 weken intussen. En het begint stilaan mijn voeten uit te hangen. Die buik zit in de weg, ik slaap niet goed meer en ik waggel als een eend. Positief is dan weer wel dat ik in totaal nog maar een goeie tien kilo ben bijgekomen. Da's wel wat anders dan de 24 kilo bij Kleine Man. Toen zag ik er op 40 weken uit als een waterballon. Of een gestrande walvis. Zo voél ik me tegenwoordig soms wel, maar ik zie er toch al niet zo uit. Maar niet te vroeg juichen, want de lastigste vier weken moeten nog komen en bovendien zit het mooie weer eraan te komen. Toen het onlangs enkele dagen warm was, begonnen mijn voeten al op te zwellen, dus alles kan nog...

36 weken

08:20 Gepost door Hector en Fonzie in Zwangerschap | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Amaai, E., dat is een kanjer van een buik, ik blijf mij erover verbazen! Nog even tandenbijten voor die laatste loodjes!

Gepost door: Marleen | 18-05-10

Dju toch! Met die buik te zien, it's all coming back to me now! Je bent er bijna vanaf hé...Ben je met Kleine Man eigenlijk overtijd gegaan?

Gepost door: Vivache | 18-05-10

De commentaren zijn gesloten.