19-05-10

Griezelig

Vivache vroeg of ik met Kleine Man overtijd gegaan ben. Nee dus, dat baasje is mooi op tijd gekomen. Meer nog: hij meldde zich precies op de uitgerekende datum aan. Het was die nacht dan ook volle maan en naar het schijnt worden er in nachten met volle maan meer kindjes geboren dan in andere nachten. Enfin, hier moet ik mezelf even corrigeren: de bevalling begon in een nacht met volle maan, maar mijn klein olifantje kwam uiteindelijk pas de volgende nacht ter wereld. Met dank aan zijn dikke kop. Ik heb al even gecheckt of er een volle maan is rond de uitgerekende datum van Kleine Pruts, maar nope. De eerstkomende volle maan valt op 28 mei (iets te vroeg), de volgende eind juni (lieve hemel, laat me niet zo lang moeten wachten!).

Weet u waar ik trouwens gisteren opeens aan moest denken en wat ik eigenlijk helemaal vergeten was? Dat navelstrengetje. Brrrrrrr. Griezelig vond ik dat, dat stompje dat daar aan die buik bungelde. Zeker in het begin. En later toen dat zwart werd ook. Uiteindelijk heeft het vijf weken geduurd voor dat dingetje eraf viel. Vijf weken! Precies twee dagen voor ons eerste bezoek aan K&G vond ik dat klemmetje met stompje terug in zijn trappelpakje. Brrrrrr dus.
En nu we toch bezig zijn over griezelige toestanden: die fontanellen! Nog zoiets! Oké, de hemel zij dank voor het bestaan van fontanellen. Hoe in godsnaam zou ik mijn kinders er anders uit geperst moeten krijgen, met hun duidelijke genetische aanleg tot grote rondje hoofdjes (I blame the daddy met zijn dikkop). Maar mijn God, hoe griezelig is dat zachte stuk daarna!? Je ziet het hartje daaronder kloppen! Je zou dat kunnen indrukken! En dan de gedachte dat enkele millimeters lager gewoon hersentjes zitten. Griezelig!

Valt het op dat ik zenuwachtig word?

08:06 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Creepy Ja, griezelig. Pepijn had een erg grote fontanel. Ik was zo bang vanboven aan zijn hoofdje te komen...
Maar zoals je schreef, het is wel nodig hé ;-).

Gepost door: Vivache | 20-05-10

De commentaren zijn gesloten.