06-04-10

Zotte stoten

De laatste zotte stoot van Kleine Man heb ik nog niet gezien, denk ik zo. Ik had mijn berichtje van gisteren nog niet goed geschreven, of ik moest alweer een gevecht leveren met een in-bed-rondstuiterende Kleine Man. Nadat ik hem voor de tachtigste keer terug op zijn rugje had gelegd, vond ik het wel welletjes geweest en liet ik hem dan maar rechtop zittend en luidkeels protesterend achter. Het protest hield al snel op en ging over in vrolijk getater tegen Bruno, zijn beertje. Uiteindelijk werd het stil. Toen het een half uurtje rustig was, nam ik aan dat het wel veilig zou zijn om een stilletjes te gaan piepen en hem toe te dekken. 
U raadt nóóit hoe ik hem aantrof. Blijkbaar was hij rechtop zittend in slaap gevallen. Hij was voorover gezakt en lag nu dubbelgevouwen als een pannenkoek, met zijn neus op zijn knieën te slapen. Uit dat pakketje stak nog net een armpje en een oortje van Bruno. De hele positie zag er allesbehalve comfortabel uit, maar was dat blijkbaar wel, want hij lag heerlijk te snurken en gaf zelfs geen krimp toen ik de Kleine Man-pannenkoek openvouwde en hem in een normale positie, namelijk op zijn rug, placeerde. Meneer snurkte lustig verder en draaide zich enkel wat meer op zijn zij. 

En u, welke zotte stoten hebt u al meegemaakt met uw kroost?

08:19 Gepost door Hector en Fonzie in Rare toestanden | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

09-12-09

Ter info

Wie van mijn waarde lezers heeft ooit al een paar siliconeborsten van dichtbij gezien? Live, bedoel ik dan, niet op foto, in de boekskes of op tv (al dan niet in twijfelachtige films waarvan u heus niet hoeft te bekennen dat u ze bekijkt).

Ik wel. Ik kreeg gisteren - ongevraagd - een "nieuwe-borsten-scoop". Vol enthousiasme en zonder enige gêne exposeerde onze poetsvrouw gisterennamiddag haar twee nieuwe beste vriendinnen. Aangezien ze al een paar weken in geuren en kleuren haar geplande borstenboost had aangekondigd, en uitvoerig verslag had gedaan over haar research (samen met de madam van de gazettenwinkel de seksboekjes doorbladeren op zoek naar geschikte maten en vormen), wist ik al dat ze gisteren in een nieuwe uitvoering zou komen poetsen. Wat ik echter niet verwacht had, was dat ze haar nieuwe bumper zo onbeschroomd ter inspectie zou voorleggen.

Ik verslikte me dus even in mijn kamillethee toen mij gevraagd werd haar nieuwe borsten te keuren. Want zij was toch niet helemaal tevreden. Met haar handen duwde ze even links en rechts en omhoog om te tonen hoe zij ze eigenlijk wilde. Ik vertelde haar eerlijk dat ik vond dat ze er nu nog redelijk natuurlijk uitzagen en dat haar gewilde "koplampen" niet bepaald meer aan dat criterium voldeden. Ze liet haar borsten los en bekeek ze met een kritisch oog, duwde ze weer omhoog ter vergelijking en trok een twijfelachtig gezicht. Want, zo legde ze uit, na een operatie kon ze wel nog vragen om haar implantaten wat extra te vullen met een injectiespuit. Of ze kon er voor een luttele duizend euro voor kiezen om nieuwe, grotere implantaten te laten plaatsen. Maar dat zou dan wel een nieuwe operatie betekenen.

Bij dezen kent ook u nu de procedures voor een borstvergroting. Bent u niet blij dat u weer iets hebt bijgeleerd?

08:13 Gepost door Hector en Fonzie in Rare toestanden | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-11-09

Weessokken

Wie kent het fenomeen "weessokken"? Dat zijn sokken waarvan het tweede exemplaar na het wassen op miraculeuze wijze verdwenen lijkt te zijn. Ik kan geen wasvat draaien zonder minstens één weessok aan te treffen wanneer ik de was wil gaan opvouwen. Zijn tweelingsok is dan achtergebleven in ofwel de wasmand, ofwel de wasmachine, ofwel de droogkast, ofwel ergens langs het traject dat ik heb afgelegd met mijn al dan niet reeds gewassen wasgoed.

Daarstraks had ik weer prijs. Dit keer geen één weessok, maar drie. Een hele prestatie, al zeg ik het zelf. Bovendien waren het drie weessokjes van Kleine Man. Minisokjes dus, des te moeilijker om terug te vinden. Ik zal dus sebiet maar eens op mijn stappen terugkeren, in de hoop de drie schaapjes die van de kudde afgedwaald zijn geraakt, terug te vinden.

Nog iemand last van weessokjes?

14:17 Gepost door Hector en Fonzie in Rare toestanden | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |